NAME OF ATTENDEE	(print)
------------------	---------

USHA 2020 Conference Schedule at a Glance

Thursday, March 5th

7:30 - 8:00	Registration (Hall) Vendor Hall - Continental Breakfast	
8:00 - 8:45	Salons D-J President Opening Remarks, Vendor Introductions, Legislative Update	
		Time Attended
9:00 – 12:00 Salons D - J	Supervision: Improving Clinical Writing, Critical Thinking and Professional Relationships (120 min) Applying the ASHA Code of Ethics to Common Issues in Schools, Hospitals, and Private Practice (60 min)- Pam Mathy & Lee Robinson	
12:00 – 1:00	NSSLHA Praxis Bowl - Box Lunch Provided - Student Posters - Time with Vendors	
1:00 – 3:00 Salon D	Pediatric Feeding Disorder: Finally, a Framework! - Leann Smith (120 min)	
Salon E	Language Awareness and Literacy Success- Julie Wolter (120 min)	
Salon F	Sensory Dysfunction with Autism Spectrum Disorders: Its Association with other Common Autism Symptoms and Underlying Neural Correlate - Garrett Cardon (120 min)	
Salons G - J	Auditory Neuropathy Spectrum Disorder - Adrienne Johnson & Katie Tonkovich - Audiology (120 min)	
3:00 - 5:00		
Salon D	Quality in the Videofluoroscopic Swallow Study (VFSS) Examination - Julia Ellerston, Lizzy Hary & Tiffany Lyons (120 min)	
Salon E	Effective Assessment and Intervention for Students with Language and Literacy Deficits - Julie Wolter (120 min)	
Salon F	Language Experience Factors in the Assessment and Treatment of Dual Language Learners - Connie Summers (120 min)	
Salon G - J	Into the EHDI-verse: Where Pediatric Hearing Care is Elevated - Shannon Wnek, Stephanie McVicar, & Jenny Pederson (120 min)	
	TOTAL CEU Minutes available for Thursday is 420 minutes (7 hours)	

PLEASE TURN THIS COMPLETED FORM IN AT THE END OF THE CONFERENCE to Joanne Naylor!
No Late CEUs will be accepted!

7:30-8:00	Registration - Vendor Hall - Continental Breakfast	
		Time attended
8:00 - 10:00	Meeting New Medicare Metrics Standards for Speech-Language Pathology Assessment and Treatment of	
Salon D	Dysphagia - Julie Barkmeier-Kraemer & Jo Puntil (120 min)	
Salon E	Establishing Generative Social and Academic Language Repertoires of Children with Autism Through Storytelling: Trina Spencer (120 min)	
Salon F	How to Match the Right Child to the Right Approach: Optimizing Outcomes for Children with Speech Sound Disorders. (Part 1- Kathryn Cabbage (120 min)	
Salons G - J	Pediatric Grand Rounds- Joe Dansie, Brittany Garcia, Christine Reese, and Natalie Johnson (120 min)	
10:00 - 12:00 Salon D	The Scales of Cognitive and Communicative Ability for NeuroRehabilitation (SCCAN): Psychometric Properties and Administration Procedures for Adult Clients Across the Continuum of Care - Lisa Milman & Alexis Missel (120 min)	
Salon E	Storytelling Interventions: Research-based Principles to Practice - Trina Spencer (Part 2 - 120 min)	
	How to Match the Right Child to the Right Approach: Optimizing Outcomes for Children with Speech Sound Disorders (Part 2) - Kathryn Cabbage (120 min)	
Salons G - J	Auditory Brainstem Response Testing - Sarah Cordingley (120 min)	
12:00 - 1:30	Business Meeting and Luncheon - Salons D-J	•
1:30 – 3:30 Salon D	Helping people with Aphasia cope with communication challenges - Tyson Harmon (120 min)	
Salon E	Efficacy of Duolingo as a Language Learning Tool for Spanish-English Dual Language Learners - Carla Kekejian (120 min)	
Salon F	A Pilot Implementation Study of School-Based Universal Screening for Language Impairment - Tyler Christopolus (120 min)	
Salon G - J	Understanding Children with Functional Listening Disabilities (APD) - Kali Markle, Sandra Gillam & Jamie Mecham (120 min)	
	TOTAL CEU Minutes available for Friday is 360 minutes (6 hours)	
	TOTAL CEU Minutes available for both days is 780 minutes (13 hours/1.3 CEUs)	

PLEASE TURN THIS COMPLETED FORM IN AT THE END OF THE CONFERENCE to Joanne Naylor!
No Late CEUs will be accepted!